Składniki:
- tortilla
- filet panierowany
- ogórek zielony lub kiszony
- papryka czerwona
- kukurydza
- sałata lodowa
- łyżka majonezu
- łyżka ketchupu
Sposób przygotowania:
- Filet panierowany wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
- Następnie tortillę ładujemy do foremki, tak aby powstał nam koszyk i wszystko razem leci do piekarnika. Tortillę pieczemy chwilę krócej – 8 minut, a filet według instrukcji na opakowaniu.
- W międzyczasie kroimy paprykę czerwoną, sałatę lodową i robimy sos: łyżka ketchupu, łyżka majonezu i wszystko mieszamy.
- Jak już tortillę mamy gotową, to składamy naszą sałatkę. Na spód leci sałata, kukurydza, papryka, ogórek kiszony no i na wierzch nasz chrupiący panierowany kurczak. I tym oto sposobem w 15 minut powstała sałatka na Jush, którą zaskoczycie swoich bliskich!